U bent hier: Home » Sessie Kennismaking met jezelf

Sessie Kennismaking met jezelf

In één uur een begin maken met meer zicht op jezelf. En vanuit de combinatie van hoofd en gevoel ervaren wat je volgende stap gaat zijn.

Wie ben ik?
Waar sta ik op dit moment in mijn leven en werk?

Twee eenvoudig ogende vragen die in de praktijk vaak moeilijk te beantwoorden zijn. Vanuit je hoofd kun je er misschien nog een paar mooie volzinnen aan wijden, maar wat zegt je gevoel?
Het doorvoeld weten wie je bent en waar je staat is de eerste stap naar meer rust, ruimte en vrijheid. Het is de basis om je grenzen te kunnen aangeven. Niet als een aangeleerd trucje, maar op een natuurlijke manier vanuit jezelf.

In deze sessie gaan we met deze twee vragen aan de slag, waarbij hoofd en hart samenwerken. Zo maak je tegelijkertijd kennis met de Vinca-tuin en mijn manier van werken. Aan het einde van de sessie formuleer jij wat jouw volgende stap zal zijn. We kijken samen of een traject bij Vinca daarbij kan ondersteunen.

Deze sessie duurt een uur en is kosteloos en vrijblijvend. Neem contact met mij op om hiervoor een afspraak te maken.

Neem contact met me op

Bel me op 06 48 070 216 voor meer informatie of om een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek te plannen.