De Randstad met alle drukte en gejaagdheid achter mij te laten en door de bossen naar Fenna te rijden, geeft mij al de eerste rust.

“Door de bocht bij Klein Schuilenberg komt de bloemenzee mij tegemoet. Waarom kom ik hier zo graag? Met Fenna door de tuin lopen, te proeven van de frambozen en Oost-Indische kers, te ruiken aan de bijzondere bloemen en koffie bij de haard, voelt als thuiskomen. De liefde waarmee deze tuin is opgebouwd, waarvan elke plant, elke steen is aangeraakt en bewust op zijn plaats is gezet, geeft mij nieuwe energie. Fenna kan mij met haar originele kijk op de dingen en eerlijkheid tegelijk weer met de benen op de grond zetten én de rijkdom van de natuurkrachten meegeven. Dat vind ik uniek aan Fenna en deze tuin. Ik denk dat deze plek, in deze hectische maatschappij met duizend afleidingen, steeds belangrijker wordt”.