Door haar bijzondere werkwijze, had voordat ik aan de sessies begon wel mijn bedenkingen of haar werkwijze wel iets voor mij was. Deze bedenkingen werden bij de eerste sessie al snel wegenomen door Fenna.

Door verlies van mijn partner, ben ik nu een alleenstaande vader van een dochter van in de leeftijd van acht jaar. Omdat ik in 2016 en 2017 intensief zorg heb gedragen voor mijn vrouw, kwam de leegte die ze heeft achtergelaten harder aan dan verwacht. Hierdoor ben ik onder andere in conflict geraakt met mijn werkgever, omdat ik de baan wat ik had in ploegendienst niet meer in huidige vorm kon voorzetten in verband met de zorg van mijn dochter.

Op advies van vrienden en wat onderzoek heb ik contact gezocht met Fenna. Door haar bijzondere werkwijze, had voordat ik aan de sessies begon wel mijn bedenkingen of haar werkwijze wel iets voor mij was. Deze bedenkingen werden bij de eerste sessie al snel wegenomen door Fenna. Door op een prettige wijze mijn problemen bloot te leggen, ben ik anders gaan kijken naar mijn situatie.

De sessies met Fenna heb ik als zeer prettig ervaren, ze heeft mij enorm geholpen mijn situatie te accepteren en mijn leven weer op de rit te krijgen.