Vanaf het eerste moment lieten alle betrokkenen mij voelen dat het deze week ging om mij en mijn herstel.

Een burn-out is zo’n confronterende en ontmoedigende ervaring, dat moed vereist is om in een onbekende omgeving vol overgave met jezelf aan de slag te gaan. Je moet je geborgen en vertrouwd voelen en het geloof hebben dat je in de juiste handen bent. Je wilt gezien worden en ondervinden dat je het dal weer verlaat. Dat allemaal heb ik ervaren bij Natuurinterventie Salland, waar een perfect op maat gesneden programma werd aangeboden, dat mij in vijf dagen tijd dichter bij mezelf bracht dan ooit. Dankzij coach Gemma Lammers deed ik vele nieuwe inzichten op en de diepgaande gesprekken met therapeute Fenna Janssens zorgden ervoor dat vele blokkades in mijn lichaam werden opgeheven. De massages van Marianne Pauwels werkten helend en de sport-activiteiten met de enthousiaste en gedreven Edwin Ophof lieten mij weer geloven in mijn lichaam. Ik kon weer fysieke barrages nemen. Vanaf het eerste moment lieten alle betrokkenen mij voelen dat het deze week ging om mij en mijn herstel. Mede dankzij hun empathie en gedrevenheid is er een nieuw fundament gelegd, waarop ik normaliter de rest van mijn leven kan bouwen. Het is een fantastische ervaring geweest die al mijn verwachtingen heeft overtroffen.