Via een vriend ben ik bij Fenna terecht gekomen.  Na een kennismakingsgesprek voelde ik gelijk een klik met haar. Goed luisteren, humor, no nonsens en liefde voor tuinieren.

Twee en half jaar geleden ben ik mijn man verloren na een ziekbed van bijna drie jaar. In deze periode al die tijd, met een onderbreking van drie weken na zijn overlijden, doorgewerkt.  Vorig jaar een andere baan gekregen. Ik dacht dat ik alles goed onder controle had, maar liep uiteindelijk toch vast.  Ik had constant een vreselijk opgejaagd gevoel. 
Ik zat toch steeds met een stuk rouwverwerking (schuldgevoel) en mijn nieuwe baan bleek een hele zware en verantwoordelijke te zijn.  Niet echt een goede combinatie dus. Hier zijn we mee aan de slag gegaan. 

Na de eerste sessie, voelde ik, toen ik naar huis reed, gelijk al rust in mij.  Bijzonder! Fenna stelt je op je gemak, luistert en stelt gericht vragen. Ze zet je echt aan het denken. De omgeving draagt er natuurlijk ook aan bij.  Mooie tuin, de kippen, de geiten. Rust.  
Fenna heeft me goed geholpen. Handvaten gegeven, een spiegel voorgehouden en een stuk bewustwording gegeven. Hier moet ik nu zelf verder mee aan de slag. 
Ik zal zeker nog een keer bij haar terug komen, ook al is het alleen maar om gezellig samen in de tuin te werken.