Op advies van mijn loopbaancoach vanuit het FNV heb ik een Hersteltraject bij Fenna doorlopen. Ik wist niet zo goed wie ik was en wat ik leuk vond. Mijn authentieke ik was door trauma uit het verleden niet goed doorontwikkeld. Ik leefde vanuit mijn hoofd, en had vaak veel gebrek aan energie en was uit balans. Tijdens dit traject heb ik veel geleerd over al mijn zintuigen en ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen. Weet ik beter wie ik ben en wat ik wil en voel. En ontdekte ik bij mijzelf kwaliteiten die straks mij zeer goed kunnen helpen in een nieuwe baan. Ik kan er nog zoveel meer over vertellen. Kort samengevat, was het een zware reis met heel veel prachtige momenten begeleid door een gedreven lieve warme vrouw, ik ben ongelooflijk dankbaar voor dit traject, en het geeft mij veel vertrouwen voor de toekomst.