Het Hersteltraject bij Vinca was voor mij een verrijkende ervaring. Door middel van beweging en het focussen op het positieve heb ik veel geleerd. Het heeft me geholpen om mijn grenzen te erkennen en tevreden te zijn met waar ik ben en niet te blijven hangen in wat nog zou moeten of wat beter had moeten zijn.
Vooral het bewust worden van mijn aanwezigheid in de ruimte en het op tijd stilstaan bij mijn zintuiglijke waarnemingen heeft me geholpen. Ik merk dat ik daardoor veel beter in het hier en nu kan leven.
Hoewel ik weet dat er nog ruimte is voor groei, voel ik me veel positiever dan voorheen. Ik kan beter omgaan met negatieve gevoelens uit het verleden en kijk met meer optimisme naar de toekomst.
Dankzij Vinca heb ik geleerd om hoofd- en bijzaken te scheiden en naar mijn lichaam en mijn geest te luisteren.