Toen mij aan het begin de vraag werd gesteld wat ik met het traject graag wilde bereiken. was mijn antwoord rust. Rust en dan vooral balans. Balans tussen mijn hoofd en gevoel, want zonder die twee op één lijn voelde het als een uitdaging om keuzes te maken voor de toekomst.

Met de begeleiding, uitleg en handvaten van Fenna heb ik in dit traject veel meer kennis en begrip gekregen over wie ik ben, waarom ik doe wat ik doe en waar ik mij op mag gaan focussen. Ik heb geleerd op mijn gevoel te vertrouwen, dicht bij mijzelf te blijven en dat ik liever voor mijzelf mag zijn.

Ik voel mij nu al meer in balans, sta dichterbij mijzelf en meer in mijn kracht. Ik ervaar rust en heb nu het vertrouwen dat, zolang ik maar tijdig stilsta en luister naar mijzelf vanuit mijn hart, ik mijn weg ga vinden!

Met de stapstenen die ik in dit traject hebben mogen leggen kan ik met vertrouwen verder bouwen aan mijn toekomst!