Via via ben ik bij Fenna terecht gekomen. Een fijne, bijzondere, warme en begripvolle vrouw die je de puzzelstukjes toereikt die jij nodig hebt in je eigen zoektocht. Het is bijzonder hoe Fenna je op je gemak stelt.

In de zomer van 2018 ben ik voor het eerst bij de Vinca tuin geweest. Ik was onzeker, zenuwachtig, neerslachtig en wou het vertrouwen en de “rust” in mezelf weer vinden. Via via ben ik bij Fenna terecht gekomen. Een fijne, bijzondere, warme en begripvolle vrouw die je de puzzelstukjes toereikt die jij nodig hebt in je eigen zoektocht. Het is bijzonder hoe Fenna je op je gemak stelt. Wanneer je openstaat voor wat de tuin je te vertellen heeft zal hij al je antwoorden geven.

Met een lach en een traan ging ik altijd met zin en plezier naar de sessies toe. Blij dat ik na 3 maanden de rust weer heb gevonden maar jammer dat de sessies met Fenna over waren.

Dit is het beste wat ik heb gedaan in 2018.