Confronterend, verwarmend, scherp, inzicht, humor, ontmoeten, inleven, oprecht en betrokken.

Na een bewogen jaar met mooie en ingewikkelde gebeurtenissen, was ik moe, emotioneel en ervoer ik veel onrust. Ik was aan het vechten om overeind te blijven. Ik wist deels wat de oorzaak was, maar ik kon het onverwachte en de heftigheid ervan niet duiden. Het traject bij Fenna startte ik om weer in mijn eigen kracht te kunnen staan en inzicht te krijgen in wat maakt dat deze gebeurtenissen zo’n impact hebben.

Nu, enkele maanden verder, kan ik terugkijken op een waardevol traject. Woorden die naar boven komen als ik terugdenk aan Fenna en haar werkwijze zijn confronterend, verwarmend, scherp, inzicht, humor, ontmoeten, inleven, oprecht en betrokken. Ik heb gelachen en gehuild, kon mijn onzekerheden en vragen kwijt en vooral heb ik ervaren en ontdekt hoe verleden en heden met elkaar verbonden zijn en wat de rol en invloed zijn van overtuigingen, opvoeding en zelf gekozen strategieën.

Ik ben blij dat ik weer ontspanning en rust ervaar. Ik voel me gesterkt in mijn eigen kunnen.